Rianne van der Riet

Over ons

Welkom op de website van schoonheidssalon Be Beautiful
In de salon staat de klant en zijn of haar huid centraal. Wie even wat tijd voor zichzelf nodig heeft is hier aan het goede adres. Laat u verwennen door een van onze faceials met massage, of geef uw huid een heerlijke oppepper door middel van onze reinigende behandelingen. Ook op het gebied van visagie kunt u verschillende behandelingen boeken, van een avondje uit tot uw bruiloft. Alles is mogelijk!

De schoonheidsspecialist/visagist
Ik ben Rianne van der Riet en vanaf 2005 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Vanaf dat moment heb ik mijn eigen schoonheidssalon Be Beautiful opgezet. Daarnaast heb ik jaren ervaring opgedaan in verschillende parfumerieën en salons, en heb ik veel trainingen bijgewoond wat betreft huidverzorging en technieken. In 2013 heb ik mijn diploma visagie behaalt en deze afgesloten met een masterclass.

Schoonheidssalon aan huis
Voor sommige klanten is het niet mogelijk om naar de salon te komen, dus komt de salon naar u toe! Voor enkele deelbehandelingen is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken en dat is wel zo gemakkelijk. Afspraken kunnen gemaakt worden voor harsen, epileren of verven.

Cadeaubonnen
Iemand verrassen of zelf verrast worden? De cadeaubonnen zijn te verkrijgen van ieder gewenste behandeling of geldbedrag en worden natuurlijk feestelijk verpakt. Als dat geen leuk cadeautje is! Graag van te voren wel even contact opnemen.