Rianne van der Riet

Behandelingen

Deze behandeling is voor de man of vrouw die eens kennis wilt maken met een schoonheidsbehandeling. Of voor de klant die gewoon zijn of haar huid enkel wilt laten reinigen of oppeppertje wilt geven. De behandeling bestaat uit reinigen, peeling/scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen en afsluitend een verzorgende dag -of nachtcrème. Uiteraard worden de producten op de behoeftes van uw huid afgestemd.

Bij deze behandeling staat de dieptereining centraal. Uw wenkbrauwen worden weer mooi in model gebracht dmv epileren of harsen. En naast het reinigen van uw huid, peeling/scrub, stomen en het verwijderen van onzuiverheden, wordt uw huid verwend met een heerlijk masker en een verzorgende dag -en nachtcrème. Uiteraard worden de producten op de behoeftes van uw huid afgestemd.

Voor de klant die even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress. In de 90 minuten durende behandeling zit een ontspannende massage van gezicht, nek, hals, schouders en decolleté. Daarnaast bestaat de behandeling uit reiniging, epileren/harsen, peeling/ scrub, stomen, verwijderen van onzuiverheden, masker en verzorgende dag -en nachtcrème. Uiteraard worden de producten op de behoeftes van uw huid afgestemd.

Een van de mooiste dagen is de dag waarop u gaat trouwen met de liefde van uw leven. Om u nog beter en mooier te laten stralen deze dag bestaat het bruidsarragement uit 2 afspraken waaronder de basis facial plus. Hierbij wordt uw huid goed gereinigd en de wenkbrauwen in model gebracht waardoor de bruidsmake-up nog beter tot zijn recht komt. Daarna is het tijd voor de proefmake-up. De tweede afspraak is natuurlijk de grote dag! Daarvoor kunt u in…

Dag of avond make-up Een mooie make-up kan soms een speciale dag of avond compleet maken. De make-up wordt uiteraard aangepast aan uw wensen.

Waxbehandelingen

Verf behandelingen